Rekisteröityminen Taskuparkkiin (mobiilisovellus)

Muokattu Mon, 30 Jan 2023 klo 11:46 AM

1. Asenna Taskuparkki-sovellus mobiililaitteelle App Store (iOS) tai Google Play (Android) -sovelluskaupasta.

Latauksen jälkeen avaa sovellus ja valitse Rekisteröidy -kohta.2. Täytä kaikki tarvittavat tiedot ja paina sinistä Rekisteröidy -kohtaa. Voit itse valita haluamasi salasanan. Huom. salasanan tulee olla vähintään 12 merkkiä pitkä. Mikäli Rekisteröidy -painike näkyy harmaana, tarkistattehan, että salasana on kirjoitettu oikein kumpaankin kohtaan.  


3. Klikkaa rekisteröitymisen jälkeen vasemmasta yläkulmasta Menu-valikkoa ja valitse Omat tiedot -kohta. Tällä sivulla voit hallinnoida tilisi tietoja, kuten maksukorttisi ja ajoneuvosi tietoja. Huomioithan, että sähköpostia, jolla käyttäjätili on luotu, ei voi muokata tai vaihtaa. Tältä sivulta voit myös poistaa käyttäjätilisi klikkaamalla punaista Poista tili -kohtaa.   

4. Valitse maksutavat-otsikon alta Lisää kortti -kohta. Näytölle avautuu uusi sivu, jonne voit lisätä maksukorttisi tiedot. Täytä tiedot ja valitse OK. Sovellus ohjaa tekemään vahvan tunnistautumisen verkkopankissa. 

Taskuparkissa käy sekä Visa, että MasterCard. Mikäli haluat lisätä yhdistelmäkortilta Credit -puolen, syötä kortin etupuolen numerokoodit. Debit -puolen numerot löytyvät yhdistelmäkortin kääntöpuolelta.

 

5. Valitse Autoni-otsikon alta Lisää auto -kohta. Voit lisätä ajoneuvosi rekisterinumeron joko väliviivalla tai ilman. Täydennä ajoneuvon rekisterinumero, hyväksy kameratunnistus, ja paina Tallenna muutokset -kohtaa.


Halutessasi voit myös valita Vaadi vahvistus puomilla -asetuksen, jolloin pysäköinnin aloittaminen vaatii hyväksynnän sovelluksesta. Sisäänajopuomilla avaamalla sovelluksen ja painamalla Aloita pysäköinti -painiketta, puomi aukeaa sekä pysäköintinne alkaa. Toiminto on tarkoitettu pääasiallisesti kausikorttia hyödyntäville asiakkaille. (Tämä ei toimi Aimo Park Easy kohteissa joissa ei ole puomia)
6. Kaikki tarvittavat tiedot on nyt tallennettu. Voit aloittaa sovelluksen käytön heti, ajamalla sisälle kameratunnistusta tukevaan pysäköintikohteeseen.7. Poistuessasi pysäköinnistä kamera tunnistaa jälleen rekisteritunnuksesi ja lopettaa pysäköinnin sovelluksessa. Mikäli pysäköinnistäsi on kertynyt pysäköintimaksua niin sovellus veloittaa sen automaattisesti kortiltasi.


Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin