Rekisteröityminen Taskuparkkiin (mobiilisovellus)

Muokattu Thu, 18 Apr 2024 klo 08:51 AM

1. Asenna Taskuparkki -sovellus mobiililaitteelle App Store (iOS) tai Google Play (Android) sovelluskaupasta.

Latauksen jälkeen avaa sovellus ja valitse Rekisteröidy.2. Täytä kaikki tarvittavat tiedot ja paina sinistä Rekisteröidy -painiketta. 

Huomio! Salasanan tulee olla vähintään 12 merkkiä pitkä ja sisältä isoja-, sekä pieniä kirjaimia, erikoismerkkejä sekä numeroita. Mikäli Rekisteröidy -painike näkyy harmaana, tarkistattehan, että keksimänne salasana on tarpeeksi vahva ja kirjoitettu oikein kumpaankin sarakkeeseen. 


3. Aktivoi käyttäjätunnus painamalla sähköpostiin lähetettyä vahvistuslinkkiä ja tämän jälkeen sovelluksesta "Vahvistanut sähköpostiosoitteeni" -painiketta.  

4. Hyväksy käyttöehdot sekä tietosuojaseloste. 


5. Lisää tilille maksukortti painamalla "Lisää maksukortti" -painiketta. Näytölle avautuu uusi sivu, jonne voit lisätä maksukorttisi tiedot. Täytä tiedot ja valitse OK. Sovellus ohjaa tekemään vahvan tunnistautumisen verkkopankissa. 

Taskuparkissa käy maksuvälineenä sekä Visa, että MasterCard. Mikäli haluat lisätä yhdistelmäkortilta Credit -puolen, syötä kortin etupuolen numerosarja. Debit -puolen numerot löytyvät yhdistelmäkortin kääntöpuolelta.

 

6. Lisää ajoneuvo painamalla "Lisää auto" -painiketta. Voit lisätä ajoneuvosi rekisteritunnuksen joko väliviivalla tai ilman. Täydennä ajoneuvon rekisteritunnus, hyväksy kameratunnistus, vahvista olevasi ajoneuvon omistaja ja/tai haltija ja paina Tallenna muutokset.


Halutessasi voit myös valita Vaadi vahvistus puomilla -toiminnon, jolloin pysäköinnin aloittaminen vaatii hyväksynnän sovelluksesta. Sisäänajopuomilla avaamalla sovelluksen ja painamalla Aloita pysäköinti -painiketta, puomi aukeaa sekä pysäköintinne alkaa. Toiminto on tarkoitettu pääasiallisesti kausikorttia hyödyntäville asiakkaille. (Huomio! Tämä ei toimi Aimo Park Easy pysäköintikohteissa joissa ei ole puomia.)
7. Kaikki tarvittavat tiedot on nyt tallennettu. Voit aloittaa sovelluksen käytön heti ajamalla sisälle kameratunnistusta tukevaan pysäköintikohteeseen.8. Poistuessasi pysäköintikohteesta kamera tunnistaa jälleen rekisteritunnuksesi ja lopettaa pysäköinnin sovelluksessa. Mikäli pysäköinnistäsi on kertynyt pysäköintimaksua, sovellus veloittaa sen automaattisesti kortiltasi.


Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin