Rekisteröityminen Taskuparkkiin (internet-selain)

Muokattu Fri, 12 May 2023 klo 03:18 PM

Taskuparkin asiakkaaksi voit rekisteröityä nettisivujemme kautta osoitteessa www.taskuparkki.fi.

1. Klikkaa sinistä Kirjaudu -painiketta ruudun oikeasta yläkulmasta.

2. Paina valkoista Rekisteröidy -painiketta.

3. Lisää etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, sekä valitse salasana. Salasanan tulee olla vähintään 12 merkkiä pitkä ja sisältää isoja-, sekä pieniä kirjaimia, erikoismerkkejä ja numeroita. Klikkaa tämän jälkeen sinistä Lähetä -painiketta. Klikkaamalla Lähetä -kohtaa ilmaiset, että hyväksyt käyttöehdot. Käyttö- ja Sopimusehdot löytyvät valikon Sopimukset -kohdasta.

4. Nyt olet kirjautunut sisälle. Klikkaa vasemman yläkulman valikosta Omat tiedot -kohtaa.

5. Omat tiedot -sivulla pääset lisäämään maksukorttisi tiedot painamalla + -nappia Maksukortit -osiossa. Maksukorttitiedot ovat pakollisia tietoja myös silloin, kun pysäköit mahdollisen ilmaisajan puitteissa.

6. Lisää joko pankki- tai luottokorttisi tiedot ja klikkaa tämän jälkeen OK -painiketta. Sovellus ohjaa tekemään vahvan tunnistautumisen verkkopankissa, jonka jälkeen kortti tallentuu käyttäjätunnukselle.

7. Pääset lisäämään autosi rekisteritunnuksen klikkaamalla + -painiketta Ajoneuvoni -kohdasta. Voit lisätä käyttäjätunnuksellesi useamman ajoneuvon rekisteritunnukset.

8. Lisää autosi rekisterinumero. Mikäli käytät Taskuparkkia vain ulkoalueilla, ei sinun tarvitse asettaa Kameratunnistus -toimintoa päälle. Mikäli pysäköit halleissa, joissa on kameratunnistus käytössä, tulee sinun asettaa kyseinen kohta päälle. Tämän lisäksi sinun tulee vahvistaa, että olet ajoneuvon rekisteröity omistaja tai haltija. Klikkaa OK tallentaaksesi ajoneuvon tiedot ja valinnat.

Nyt käyttäjätilisi on valmis, ja voit aloittaa pysäköinnin Taskuparkilla. Nettisivuiltamme  löydät lisää tietoa eri pysäköintitavoista, sekä tarkempia ohjeistuksia Kameratunnistus -ominaisuuden käytöstä.