Maksukortin lisäys ja poisto (mobiilisovellus)

Muokattu Mon, 15 May 2023 klo 03:32 PM

Voit lisätä maksukorttisi Taskuparkki -sovelluksen etusivun vasemman yläkulman valikon kautta.

Valitse Omat tiedot ja täältä Lisää kortti.

Syötä lomakkeelle maksukorttisi tiedot, ja valitse OK. Sovellus ohjaa tekemään vahvan tunnistautumisen verkkopankissa.

Voit syöttää sovellukseen useampia maksukortteja, valita halutun maksukortin oletuskortiksi, tai poistaa maksukortin.

Alla näet myös video-ohjeet maksukortin lisäykseen mobiilisovelluksessa.

Taskuparkissa käy sekä Visa, että MasterCard. Jos haluat lisätä yhdistelmäkortilta Credit -puolen, syötä kortin etupuolen numerokoodit. Debit -puolen numerot löytyvät yhdistelmäkortin kääntöpuolelta.

Huomioithan, että maksukortin vaihtuessa tulee vanhan kortin tiedot poistaa ja uuden kortin tiedot lisätä sovellukseen.

Huomioithan, jos sinulla on kuukausilupa Taskuparkki -sovelluksella, muistathan lisätä maksukortin pysäköintiluvalle "Pysäköintiluvat" -ikkunassa.

Kun olet poistanut vanhan maksukortin tiedot, ja lisännyt uuden kortin tiedot, aseta tarvittaessa kameratunnistus päälle rekisterinumerolle. Huomioithan, että kameratunnistus ei voi olla päällä ilman maksukortin tietoja.