Maksukortin lisäys ja poisto (internet-selain)

Muokattu Mon, 15 May 2023 klo 03:34 PM

Voit lisätä maksukortin Taskuparkin verkkoselaimella etusivun vasemman yläkulman Omat tiedot -kohdasta. Sivun oikeasta laidasta + -merkkiä klikkaamalla pääset lisäämään uuden maksukortin.

Syötä avautuneelle sivulle maksukorttisi tiedot ja valitse lopuksi OK. Sivu ohjaa tekemään vahvan tunnistautumisen verkkopankissa.

Voit syöttää käyttäjätunnukselle useampia maksukortteja, valita halutun maksukortin oletuskortiksi, tai poistaa maksukortin Poista -painikkeesta.

Taskuparkissa käy sekä Visa että MasterCard. Jos haluat lisätä yhdistelmäkortilta luottopuolen, aseta sovellukseen kortin etupuolen numerokoodit. Pankkipuolen numerot löytyvät yhdistelmäkortin kääntöpuolelta.

Huomioi, että maksukortin vaihtuessa tulee vanhan kortin tiedot poistaa ja uuden kortin tiedot lisätä sovellukseen.

Kun olet lisännyt maksukortin tiedot, aseta kameratunnistus takaisin päälle klikkaamalla rekisteritunnustasi.