Kuinka lunastan pitkäaikaisluvan?

Muokattu Mon, 30 Jan 2023 klo 10:03 PM

Hyvä tietää pitkäaikaisluvista


Pitkäaikaisluvan pääsee lunastamaan joko puhelinsovelluksella tai verkkoselaimella. Kun lupa on lunastettu, saat sähköpostiin yleisohjeet lupaan liittyvissä asioissa: perehdy ohjeisiin huolellisesti. Jos kyseessä on yrityksen pysäköintilupa, huomioi, että olet rekisteröitynyt Taskuparkin sovellukseen työpaikan sähköpostiosoitteella. Kameratunnistus -ominaisuutta ei tule laittaa päälle pitkäaikaisluvassa.


Lunastus puhelinsovelluksella


Kun kirjaudut sisään sovellukseen, klikkaa Menu -valikko auki. Lunastettavat pitkäaikaisluvat löydät valitsemalla Pysäköintiluvat, ja selaamalla avautuvaa näkymää. Paina haluamasi luvan kohdalta Osta. Valitse tai lisää rekisterinumero sekä maksukortti, ja paina tämän jälkeen Osta lupa


Lunastus nettisivuilla


Kirjaudu sisään osoitteessa www.taskuparkki.fi, ja sisäänkirjautumisen jälkeen klikkaa Osta lupa -otsikkoa. Täältä löydät ostettavat pysäköintiluvat. Painamalla haluamasi luvan vieressä näkyvää sinistä Osta -painiketta, pääset valitsemaan tai lisäämään haluamasi rekisterinumeron sekä maksukortin. Muistathan uuden rekisterinumeron syötettyäsi klikata Uusi Rekisterinumero –tekstiä, joka tulee kirjoituskentän alapuolelle. Tällöin rekisterinumero tallentuu. Painamalla OK vahvistat luvan oston.


Pysäköintiluvan tietoja ja asetuksia pääset muokkaamaan puhelinsovelluksen Pysäköintiluvat -kohdasta, sekä nettisivujen Pysäköintilupani -otsikosta klikkaamalla.


Rekisterinumeron vaihto


Pysäköintiluvassa voi olla aktiivisena vain yksi rekisterinumero kerrallaan, ja se tulisi kirjoittaa joko väliviivalla (ABC-123) tai yhteenkirjoitettuna (ABC123). Huomioi, että pysäköintiluvassa tulee olla aina pysäköidyn ajoneuvon rekisterinumero. Mikäli käytössäsi on sijaisauto, tai ajoneuvosi vaihtuu, päivitä ajoneuvon rekisterinumero pysäköintilupaan. 


Voimassaolon katkaisu


Taskuparkin pitkäaikaislupa on voimassa 30 vuorokautta kerrallaan, ja se uusiutuu automaattisesti kyseisen ajanjakson lopussa. Mikäli et halua, että lupa uusiutuu, pääset asettamaan automaattisen uusiutumisen pois päältä muokkaamalla pysäköintiluvan tietoja. Pysäköintilupaa ei voi katkaista kesken sen voimassaoloaikaa.

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin