Kuukausiluvan asetukset ja irtisanominen (mobiilisovellus)

Muokattu Mon, 30 Jan 2023 klo 10:03 PM

Taskuparkin sovelluksessa kuukausiluvan automaattisen uusinnan asetukset löytyvät Pysäköintiluvat -välilehdestä. Klikkaa pysäköintilupaa, jolle haluat tehdä muutoksia.


Maksutiedot-kohdan alta, Automaattinen uusiminen käytössä -asetuksen voi vaihtaa joko päälle, tai pois päältä. Kun kohta on vihreä, luvalle on sallittu automaattinen uusiutuminen ja lupa uusiutuu automaattisesti 30 päivän kuluttua.


Kuukausilupa on aina kerrallaan voimassa 30 päivää, jonka jälkeen se uusiutuu automaattisesti, mikäli automaattinen uusiutuminen on sallittuna luvalle. Kuukausilupaa ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden. 


Huomioithan lisätä maksukortin "Pysäköintiluvat" -ikkunassa pysäköintiluvalle, mikäli vaihdat maksukorttia Taskuparkki -sovellukseen. 


Kuukausiluvan irtisanominen 


Kun otat automaattisen uusiutumisen pois päältä kuukausiluvaltasi, ei lupa uusiudu enää sopimuskauden jälkeen. Voit kuitenkin pysäköidä pysäköintiluvan sopimuskauden viimeiseen päivämäärään asti. Pysäköintiluvat-välilehdeltä klikkaamalla lupaasi, näet kuinka kauan sopimuskausi on vielä voimassa.

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin