Kuukausiluvan asetukset ja irtisanominen (mobiilisovellus)

Muokattu Thu, 18 May 2023 klo 02:00 PM

Taskuparkki -sovelluksessa pysäköintiluvan asetukset löytyvät Pysäköintiluvat -ikkunasta Minun pysäköintilupani -kohdasta. Klikkaa pysäköintilupaa, jolle haluat tehdä muutoksia.


Maksutiedot -kohdan alta, Automaattinen uusiminen käytössä -asetuksen voi vaihtaa joko päälle, tai pois päältä. Kun kohta on vihreä, luvalle on sallittu automaattinen uusiutuminen ja lupa uusiutuu automaattisesti 30 päivän kuluttua.


Maksutiedot -kohdan alta voit päivittää myös pysäköintiluvalle asetettua rekisteritunnusta ja maksukorttia.


Kuukausilupa on aina kerrallaan voimassa 30 päivää, jonka jälkeen se uusiutuu automaattisesti, mikäli automaattinen uusiutuminen on sallittuna luvalle. Kuukausilupaa ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden. 


Huomioithan lisätä maksukortin pysäköintiluvalle, mikäli vaihdat maksukorttia Taskuparkki -sovellukseen.


Huomioithan lisätä pysäköintiluvalle aina sen ajoneuvon rekisteritunnuksen, jolla pysäköit. Yhdellä pysäköintiluvalla voi olla yksi rekisteritunnus aktiivisena kerrallaan.


Kuukausiluvan irtisanominen 


Kun otat automaattisen uusiutumisen pois päältä kuukausiluvaltasi, ei lupa uusiudu enää sopimuskauden jälkeen. Voit kuitenkin pysäköidä pysäköintiluvan sopimuskauden viimeiseen päivämäärään asti. Pysäköintiluvat -ikkunassa Minun pysäköintilupani -kohdasta näet kuinka kauan sopimuskausi on vielä voimassa.

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin