Rekisteritunnuksen vaihtaminen pysäköintiluvalle (internet-selain)

Muokattu Thu, 18 May 2023 klo 02:04 PM

Siirry selaimella osoitteeseen www.taskuparkki.fi ja paina oikeasta yläkulmasta Kirjaudu -painiketta.

1. Kirjautumisen jälkeen, valitse sivun yläreunasta Pysäköintilupani -ikkuna.

2. Paina sen pysäköintiluvan MUOKKAA -painiketta, johon haluat vaihtaa rekisteritunnuksen.

3. Kun painat rekisteritunnuksen vierestä nuolta alaspäin, pääset valitsemaan haluamasi ajoneuvon rekisteritunnuksen pysäköintiluvallesi. Mikäli haluat syöttää uuden rekisteritunnuksen, paina nykyistä rekisteritunnustasi. Tällöin pääset kirjoittamaan uuden rekisteritunnuksen.

4. Kun olet syöttänyt uuden rekisteritunnuksen, paina "Uusi Rekisteritunnus: XXX-123" ja OK. Tarkista lopuksi, että uusi rekisteritunnus tallentuu luvalle oikein.