Pysäköinti ulkoalueilla

Muokattu Thu, 18 May 2023 klo 02:05 PM

Aloita etsimällä haluamasi pysäköintikohde liikuttamalla karttaa, tai hae kohdetta nimellä. Voit hakea kohdetta painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa suurennuslasia.

Kun olet löytänyt kohteen, valitse se, ja paina Aloita pysäköinti -painiketta.

Aseta seuraavaksi arvioimasi pysäköintiaika

Valitse seuraavaksi autosi rekisterinumero, haluamasi maksukortti ja Vahvista pysäköinti.

Saat tämän jälkeen puhelimen ruudulle ilmoituksen pysäköinnin alkamisesta.

Voit lisätä pysäköintiaikaa sovelluksesta pysäköinnin aikana, kun valitset Jatka.

Kun olet poistumassa ja haluat päättää pysäköinnin, valitse Lopeta.

Saat lopuksi puhelimen ruudulle ilmoituksen pysäköimisen päättymisestä ja kuitin sähköpostiin.