Tunnin ilmainen pysäköintietu Tapiola Parkissa

Muokattu Tue, 26 Mar 2024 klo 06:16 PM

Saat Tapiola Parkissa tunnin ilmaista pysäköintiaikaa, kun rekisteröidyt Taskuparkki -sovellukseen, täytät tarvittavat tiedot ja aktivoit pysäköintiedun osoitteessa Tapiola Park -pysäköintietu – Yksityishenkilöille (taskuparkki.fi)

Onnistuneen edun aktivoinnin jälkeen Ainoan logo löytyy Taskuparkin valikosta.

Etuus pätee jokaiseen alkavaan pysäköintiin.

Tarkemmat ohjeet Taskuparkin rekisteröitymiseen löydät täältä.

Lisätietoja pysäköinnistä Tapiola Parkista löydät osoitteesta Kauppakeskus AINOA, Espoo - Saapuminen (ainoatapiola.fi).