Puomiton pysäköinti halleissa

Muokattu Thu, 18 May 2023 klo 02:43 PM

Aimo Park Easy -pysäköintikohteissa voit ajaa sisään ja ulos pysähtymättä, sillä näissä kohteissa ei ole lainkaan puomeja. Pysäköintiäsi nopeuttaa myös helpot ja joustavat maksutavat.

Aimo Park Easy -pysäköintikohteen käyttö perustuu autosi rekisteritunnuksen automaattiseen kameratunnistukseen. Saapuessasi ja lähtiessäsi kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen, ja pysäköintiaika määräytyy kohteessa käyttämäsi ajan perusteella.

Helppoa, huoletonta ja nopeaa!

Taskuparkki-sovellus on kätevin maksutapa, kun pysäköit Aimo Park Easy -pysäköintikohteissa, sillä maksu hoituu automaattisesti sovellukseen lisäämältäsi maksukortilta.

Pysäköinti hoituu Taskuparkilla helposti. Kun ajat sisään puomittomaan pysäköintihalliin, pysäköintisi alkaa sovelluksessa, ja loppuu ajaessasi ulos hallista. Mikäli ulosajossa on ongelmia, eikä pysäköintisi lopu automaattisesti, pääset manuaalisesti lopettamaan pysäköintisi Taskuparkki -sovelluksesta.

Huomioithan, että rekisteritunnuksella tulee olla kameratunnistus päällä, jotta pysäköinti voi alkaa sovelluksella. Pääset asettamaan kameratunnistuksen päälle Omat tiedot -kohdasta, kun klikkaat rekisteritunnustasi.

Mikäli kameratunnistus ei ole päällä Taskuparkissa, voit maksaa pysäköinnin ennen ulosajoa pysäköintihallin maksuautomaattiin tai 48 tunnin kuluessa ulosajosta osoitteessa Taskuparkki – Pysäköintien maksaminen (aimopark.fi). Mikäli pysäköintiä ei maksa Taskuparkilla, maksuautomaatilla tai 48 tunnin kuluessa poistumisesta, lähetetään pysäköinnin veloituksesta lasku postitse. Lasku sisältää 5€ laskutuslisän.

Aimo Park Easy-pysäköintijärjestelmä on käytössä mm. Aitio Business Parkissa, Kauppakeskus Duossa, Kauppakeskus Iso Omenassa, Kauppakeskus Kaaressa, Kauppakeskus Niityssä, Kauppakeskus Revontulessa, Kauppakeskus Saaressa, Lähipalvelukeskus Hertsissä sekä useissa yrityspysäköinnin kohteissa.