Puomiton pysäköinti halleissa

Muokattu Mon, 30 Jan 2023 klo 12:33 PM


Aimo Park Easy -pysäköintikohteissa voit ajaa sisään ja ulos pysähtymättä puomilla, sillä näissä kohteissa ei ole lainkaan puomeja. Pysäköintiäsi nopeuttaa myös helpot ja joustavat maksutavat.


Aimo Park Easy -pysäköintikohteen käyttö perustuu autosi rekisteritunnuksen automaattiseen kameratunnistukseen. Saapuessasi ja lähtiessäsi kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen, ja pysäköintiaika määräytyy kohteessa käyttämäsi ajan perusteella.


Helppoa, huoletonta ja nopeaa!


Taskuparkki-sovellus on kätevin maksutapa, kun pysäköit Aimo Park Easy -pysäköintikohteissa, sillä maksu hoituu automaattisesti sovellukseen lisäämältäsi maksukortilta. 


Pysäköinti hoituu Taskuparkilla helposti. Kun ajat sisään puomittomaan pysäköintihalliin, pysäköintisi alkaa sovelluksessa, ja se loppuu kun ajat ulos hallista. Mikäli ulosajossa on ongelmia, eikä pysäköintisi lopu automaattisesti, pääset manuaalisesti lopettamaan pysäköintisi Taskuparkki -sovelluksesta. 


Huomioithan, että rekisterinumerollasi tulee olla kameratunnistus päällä, jotta pysäköinti voi alkaa sovelluksella. Pääset asettamaan kameratunnistuksen päälle Omat tiedot -kohdasta, kun klikkaat rekisteritunnustasi.


Easy-pysäköintijärjestelmä on käytössä Aitio Business Parkissa, Kauppakeskus Duossa, Kauppakeskus Iso Omenassa, Kauppakeskus Kaaressa, Kauppakeskus Niityssä, Kauppakeskus Revontulessa, Kauppakeskus Saaressa, Lähipalvelukeskus Hertsissä sekä useissa yrityspysäköinnin kohteissa.

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin