Käyttäjätilin poistaminen

Muokattu Thu, 18 May 2023 klo 02:12 PM

Mikäli haluat lopettaa Taskuparkin käytön ja poistaa tilisi, paina sovelluksen Omat tiedot- ikkunasta Poista tili -painiketta. Ennen tilin poistoa, poista sovelluksesta maksukorttisi tiedot sekä rekisteritunnuksesi.

Huomioithan, että pelkkä sovelluksen poistaminen puhelimesta ei poista käyttäjätunnusta.

Selaimella osoitteessa www.taskuparkki.fi saat poistettua tilisi tiedot Omat tiedot -sivun alareunasta painamalla Poista tili -painiketta.

Huomioithan, että tämä poistaa kaikki asiakastietosi, mukaan luettuna rekisterinumerosi ja voimassa olevat kuukausilupasi.