Taskuparkki ja liityntäpysäköinti

Muokattu Mon, 30 Jan 2023 klo 09:56 PM

Kun ajat liityntäpysäköintiin, et voi hyödyntää Taskuparkkia. Ennen liityntäpysäköintiin ajamista, huomioithan, että kameratunnistus tulee asettaa kokonaan pois päältä Taskuparkista. Saat kameratunnistuksen asetettua pois Omat tiedot -kohdasta klikkaamalla rekisteritunnustasi.

Mikäli olet jo liityntäpysäköinnissä, ja huomaat, että Taskuparkissa on alkanut pysäköinti, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Tällöin voimme pysäyttää Taskuparkissa alkaneen pysäköintisi, ja vältyt päällekkäisiltä maksuilta.

Arkisin klo 7:00-21:30, La 9:30-19:30, Su 11:30-19:30