Miltä Easy-maksuautomaatti näyttää?

Muokattu Mon, 30 Jan 2023 klo 10:00 PM

Puomittomissa pysäköintihalleissa voit maksaa pysäköinnin ennen ulosajoa maksuautomaattiin syöttämällä autosi rekisteritunnuksen ja seuraamalla näytön ohjeita, mikäli sinulla ei ole Taskuparkki -sovellusta käytössä.

Easy-pysäköintijärjestelmä on käytössä Aitio Business Parkissa, Kauppakeskus Duossa, Kauppakeskus Iso Omenassa, Kauppakeskus Kaaressa, Kauppakeskus Niityssä, Kauppakeskus Revontulessa, Kauppakeskus Saaressa, Lähipalvelukeskus Hertsissä sekä useissa yrityspysäköinnin kohteissa.